Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nu je compost flink heeft kunnen verteren is het tijd om te "oogsten"! Maar met de hand compost zeven is best een lastig klusje...

  Wij hebben de oplossing! Degroenwerker.be komt voor of mét jou ter plaatse machinaal zeven. Met onze compacte trommelzeef komen we gemakkelijk én snel je composthoop, vat of bak uitzeven. 

De winter of het vroege voorjaar is hiervoor de ideale periode, maar we kunnen dit gedurende het hele jaar uitvoeren, wanneer het jou best past, of wanneer jij de compost nodig hebt.

De zeef geraakt door een deuropening en kan dus ook in een stadstuin gebruikt worden én we geraken tot in het kleinste, verste hoekje van elke tuin! 

  De uitgezeefde compost heeft een heel fijne korrelgrootte (van 0 tot 10mm) Dit materiaal is perfect geschikt om in de moestuin in te werken, rond de fruitbomen te leggen of over het gazon te verspreiden. Indien gewenst kunnen we ook zeven op een iets grovere fractie (0 tot 20mm).

De restfractie kan als bruin materiaal terug in de composthoop voor komend seizoen of kan als mulch gebruikt worden.